Login firme   Inregistrare Firma
 Servicii ÅŸi autorizare ISCIR » Oferta
Pret : 1 EUR

0261726280 

Detalii :
Întocmim proiectul de gaz. Conform legislaţiei în vigoare este obligatoriu proiect de gaz pentru toţi consumatorii de gaz din locuinţă! Dacă nu aveţi proiect de gaz, trebuie să obţineţi un acord de acces şi o adeverinţă la contractul de furnizare, de la E-ON Gaz România şi pe baza acestora vă facem proiectul.

service_in_garantie_48 Service în garanţie la centrale pe gaz, centrale electrice, cazane pe combustibil solid, panouri solare, pompe de căldură aflate în perioada de garanţie şi pentru care s-au respectat condiţiile şi instrucţiunile prevăzute în certificatul de garanţie.

service_dupa_garantie_48 Service post-garanţie la centrale pe gaz, centrale electrice, cazane pe combustibil solid, panouri solare, pompe de căldură pentru care s-au respectat condiţiile şi instrucţiunile de montare.

autorizare_iscir Autorizare ISCIR: centrale pe gaz, convectoare, boilere pe gaz şi cazane pe lemne. Pentru a fi utilizate în condiţii de siguranţă şi conform legislaţiei în vigoare, aparatele enumerate :

trebuie puse în funcţiune;
Nu confundaţi instalarea cu punerea în funcţiune PIF. PIF-ul reprezintă o serie de verificări şi reglaje, obligatorii conform prescripţiei tehnice ISCIR A1 din 2002 şi care se fac la finalizarea execuţiei instalaţiei. PIF-ul este una dintre condiţiile care trebuie să fie îndeplinite pentru a putea beneficia de garanţie.

trebuie să le fie autorizată funcţionarea.
Autorizarea funcţionării reprezintă de fapt luarea în evidenţa ISCIR.

verificari_48 Verificări tehnice periodice: centrale pe gaz, convectoare, boilere pe gaz.Verificarea Tehnică Periodică VTP se face cel puţin o dată la doi ani sau ori de câte ori beneficiarul solicită acest serviciu pentru a stabili gradul de uzură al aparatului şi pentru a depista eventualele defecţiuni care ar putea afecta siguranţa în exploatare. Întreţinerea şi readucerea în parametri normali de funcţionare a aparatelor, scade consumul de combustibil, prelungeşte viaţa acestora şi elimină riscurile producerii unor accidente.

Verificările tehnice periodice constau în:

Verificarea existenţei livretului aparatului aflat la deţinător/utilizator;
Verificarea integrităţii aparatului şi a menţinerii condiţiilor iniţiale de instalare;
Activităţi de curăţare a aparatului, dacă este necesar;
Verificarea şi reglarea instalaţiei de ardere în scopul realizării unei arderi complete, cu eficienţa indicată de producător;
Analiza gazelor arse şi verificarea încadrării valorilor în limitele admise;
Verificarea funcţionării corecte a dispozitivelor de control, reglare şi siguranţă;
Efectuarea verificărilor aplicabile în conformitate cu condiţiile tehnice prevăzute în livretul aparatului precum şi în instrucţiunile producătorului;
Instruirea beneficiarului pentru o utilizare corectă şi în condiţii de siguranţă a aparatului.